e-Cliente·Xarxa d'Oficines·Declarar un Sinistre·Queixes i Reclamacions·Canal ètic de denúncies
 

Assegurança d'accidents per a l'activitat sindical - UGT

Activitat Sindical UGT
Seguro de accidentes para la actividad sindical
CONTACTE
Atenció al client
935 050 197

servitel_atlantis@gacm.es
 Altres serveis i telèfons
 Cercador d'Oficines
CP:
e-cliente.jpg

En suport a la teva tasca, ATLANTIS i UGT t’ obsequien amb una assegurança d'accidents per protegir-te durant la teva activitat sindical.

Si ja vas sol·licitar aquesta assegurança, no és necessari que tornis a fer-ho.

Per a més informació: 935 050 197 o contacta amb la teva delegació ATLANTIS


Qui pot adherir-se a la pòlissa d'accidents per a l'activitat sindical?

Poden adherir-se a aquesta pòlissa els següents càrrecs sindicals en actiu: delegats de personal, membres de comitès d'empresa i juntes de personal elegits en candidatures, delegats sindicals, alliberats sindicals i membres electes dels òrgans de direcció del sindicat. A part dels titulars, també poden adherir-se a la pòlissa les persones que tinguin la condició de suplents per a aquests càrrecs sindicals.

Què cobreix la pòlissa?

La pòlissa inclou una cobertura de mort per accident durant l'exercici de l'activitat sindical. El capital assegurat per la mateixa és de 6.010 euros. Pots consultar un extracte de cobertures en l'apartat de descàrregues d'aquesta mateixa pàgina.

Què he de fer per optar a aquesta cobertura?

Només has d'omplir el butlletí d'adhesió que trobaràs en l'apartat de descàrregues d'aquesta mateixa pàgina. És imprescindible que omplis totes les dades demanades i que incloguis la teva signatura al final del butlletí. Un cop complimentat, pots:

  • lliurar-lo en qualsevol delegació ATLANTIS
  • enviar-lo per fax al número 93 496 48 10.
  • enviar-lo per correu ordinari a ATLANTIS, apartat de correus 114 - 08080 Barcelona

Quin període de vigència té la pòlissa?

L'entrada en vigor de l'assegurança d'accidents serà la data de recepció a les nostres oficines del butlletí degudament emplenat i el seu venciment les 0.00 hores del 01/01/2021. Si has estat candidat/candidata i no has resultat triat/triada, aquesta cobertura et serà aplicable sempre que t‘hi inscriguis i mantinguis la teva condició de suplent, o passis a formar part de la Representació Legal dels Treballadors, pel temps legal en què es produeixi aquesta circumstància i amb el límit temporal indicat anteriorment. Si en 30 dies no has rebut la documentació de l'assegurança o tens qualsevol dubte, truca'ns al Telèfon d'Atenció a l’Afiliat/Afiliada: 935 050 197.

Què passa si tinc un certificat individual d'adhesió a aquesta pòlissa d'assegurança, amb anterioritat al 1/1/2020?

Tots els certificats individuals d'assegurança corresponents a la pòlissa número 02.029669 queden prorrogats automàticament per un any més, i passen a tenir vigència fins al 01/01/2021. No cal demanar un certificat nominal actualitzat. CERTIFICAT DE PRÒRROGA


Descàrregues:
  Butlletí d'adhesió
  Grandària 395 KB
 
  Resum de cobertures
  Grandària   91 kB
 
  Certificat de Pròrroga
  Grandària  259 KB
 
  Nota informativa
  Grandària 80 KB


Assegurança distribuïda sota la marca Atlantis i assegurada per GACM SEGUROS GENERALES, COMPAÑÍA DE SEGUROS Y REASEGUROS, S.A.U., pertanyents al Grup internacional Assurances du Crédit Mutuel, un gran grup assegurador compromès amb les persones.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Vull saber més.
 
 Avís legal · Entitats del Grup ACM Espanya · Memòria Social · Política de Privacitat del Grup ACM Espanya · Mapa Web · Preguntes Freqüents · Política de cookies · Informació legal

Els productes distribuïts sota la marca ATLANTIS estan assegurats per les entitats del Grup ACM Espanya.
2020 ATLANTIS